Försäkringar

"Gårdagens fordon på morgondagens vägar"

Försäkring


Motorentusiasterna i Norr är stolta och glada att kunna erbjuda sina medlemmar en pålitlig och erkänd fordonsförsäkring i samarbete med MHRF - Motorhistoriska riksförbundet.


Kontakta oss för utförlig information om hur just du kan försäkra ditt entusiastfordon genom Motorentusiasterna i Norr på ett sätt som ger ett tryggt försäkringsskydd för det färdigrenoverade lyxåket - för patinerade pärlor - för den blivande klassikern m.m


Vi har kunniga och engagerade besiktningsmän i Gunnar Flodström och Lars Livbom, tillsammans kommer ni fram till vilket försäkringsskydd som passar just dig och ditt fordon.

Besiktningsmän når du snabbt genom ett E-post till
Gunnar Flodström eller Lars Livbom 

Kostnaden för själva besiktningen via klubbens besiktningsman är 300 kr/fordon plus reseersättning och gäller endast medlemmar i vår förening.


Läs mer om försäkringen hos MHRF enligt länken nedan. Glöm inte att ansökan måste passera genom din klubb - förslagsvis Motorentusiasterna i Norr - det går alltså ej att försäkra direkt genom MHRF. Klokt att välja en bra försäkring!


Klickbar länk till MHRF


Copyright © All Rights Reserved

Nyheter

2020-11-20

Film i ny klubblokal. Läs mer här

2020-11-04

Nytt - Coronaläget. Läs mer här

2020-10-26

Reportage i Land om medlemmar. Läs mer 

2020-10-23

HöstRallyt - kattögerallyt. Läs mer här Pga av rådande Coronasituation i Norrbotten och i Boden har styrelsen fattat beslut om att tillsvidare ställa in våra lördagsträffar. Ett tråkigt men nödvändigt beslut då vi inte vill äventyra våra medlemmars hälsa.

          Mer info kommer senare.