Retrocamping 2019

Copyright © All Rights Reserved

Retrocamping 2019


Att vi som håller på med gamla fordon har en förmåga att samla på oss diverse fordonsrelaterade prylar tror jag inte är någon nyhet för någon av oss. Att det däremot är så många som har kvar eller har skaffat campingprylar med ”retrostuk” kanske är lite mer förvånande.


För fjärde året i rad arrangerade vi i slutet av juli Retrocamping på baksidan av Retrocafét. Eftermiddagen inleddes med rangering av husvagnar och husbilar samt resning av tält. När detta var färdigt förflyttade vi oss till centrala Boden där vi ställde upp våra klassiska fordon i samband med Boden Alive.


Efter denna miniutställning styrde vi fordonen tillbaka till Retrocafét, där grillen tändes. Mat och dryck intogs, musik spelades och historier berättades till långt in på natten. Förutom som aktiv och engagerad förespråkare av LED-lampor i alla dess färger och varianter, tjänstgjorde L-O Larsson som kvällens kock. Vilket han gjorde med bravur.


Tänk så trevligt man kan ha med gamla prylar och trevliga vänner. När vi vaknade på lördagsmorgonen var stämningen lite mer dämpad men efter en välbehövlig frukost hos Lena var humöret på topp igen. Ses nästa år igen, plats okänd i dagsläget. Men det kommer att lösa sig.

 

 

Klicka på bilderna nedan så blir dom större.