Big Moppe Wild Western Meet 2019

Copyright © All Rights Reserved

Big Moppe Wild Western Meet 2019 


Vi tänkte testa att dra igång en helhelgsträff för mopeder häruppe i norr. Målet var att samla så många mopedister som möjligt för att ha kul tillsammans. En trevlig härlig miljö för det hela borde vara western farm i Boden. Där finns det boende, käk och fina lokaler. Dessutom tyckte farmen ledning att idén var superkul.

Vi spånade ihop en träff med Le mans race, mopperally, pubafton, röstning om coolaste moppe och rockkonsert. Det fantastiska bandet The Moppers bildades av diverse musik och motornördar. Träffen började med pubafton på fredag med trubadur fast bandet kunde inte hålla sig utan det blev en fantastisk spelning även fredagskväll.


Lördag paraderade vi genom Boden och stannade på 43an för moppe propaganda till övriga medborgare. Sen blev det röstning på kyligaste moppe. Vinnare Roger Pettersson Töre med en Crescent.


Le mans race var nästa aktivitet där vann Peter Wikberg Rutvik på sin supersnabba Suzuki.

Western farm fixade supé. Sen spelade The Moppers. Ingen kunde låta bli att stuffa till den fullständigt mopediska musiken.  Avslutning på söndag med mopedrally runt norra fronten.

Leif Wäppling tog full pott på frågorna.


Superhelg med fantastiskt väder hoppas på en lika bra helg nästa år.  Tack alla deltagare. Mats

 

 

Klicka på bilderna så blir dom större.