Lena Rallyt 2017

Copyright © All Rights Reserved

Lena rallyt 2017


Steget mellan bra tanke eller idé till handling är aldrig lång i vår förening. Under 2016 kläckte Sonja Flodström idén om att genomföra ett damrally, där endast damer skulle delta och vi män stå för arrangemanget.

Sagt och gjort, en planeringsgrupp tillsattes och ett datum bestämdes till den 3 juni. Trots gruppens höga ambition och goda vilja fanns hela tiden en viss osäkerhet. Skulle intresset vara tillräckligt stort så att vi skulle få ihop tillräckligt med fordon. Tänk så fel vi hade!


Den tredje juni 2017 stod det 38 ekipage på startområdet och de flesta av deltagarna hade klätt upp sig i tidsenlig klädsel och deltog i tävlingen Concourse de charme.

Rallyt genomfördes i Boden med omnejd, start på Ruter Retro Café och målgång vid Western Farm. Dagen avslutades med gemensam middag på Western Farm med musikunderhållning och prisutdelning.


Vinnare av Lenarallyt 2017 blev Inga-Britt Johansson och vinnare i Concource de charme blev Ann-Sofie Selberg

Den respons vi fick från media, deltagare, andra klubbar, egna medlemmar och andra intressenter kan bara sammanfattas med ett ord – Succé.

Namnet Lenarallyt är hämtat från Ruter Retro Cafés grundare och ägare, Lena Boström. Det är vår förenings sätt att hedra och tacka Ruter Retro Café för dom år  de har upplåtit sin verksamhet så att vi kan ”hänga där” och genomföra många av våra arrangemang hos dom. Numera är Ruter Retro Café stängt.

 

 

Klicka på bilden så blir den större.