Motorhistoriska dagen 2017

"Gårdagens fordon på morgondagens vägar"


Motorhistoriska dagen 2017


Genom Motorhistoriska Riksförbunden (MHRF) har Motorhistoriska dagen etablerat sig den 6 juni som en årlig manifestation för det fordonshistoriska kulturarvet.

Tidigare år har vår klubb arrangerat och genomfört olika arrangemang för att manifestera dagen samt sprida information om vår verksamhet och det kulturarbetet som vi genomför. 2017 valde vi, bland annat för att Lenarallyt gick av stapeln den 3 juni, att inte genomföra ett eget arrangemang.


Under ledning av P-O Lindroth genomfördes en stor fordonsträff i Älvsbyn men deltagande från hela fyrkanten. Till sin hjälp hade han bla ett antal medlemmar från vår klubb. Det mycket trevliga arrangemanget genomfördes i och runt Bensinmuseet i Älvsbyn som P-O äger.


Dagen inleddes med klubbkaravan från Ruter Retro Café och på plats i Älvsbyn fick vi ta del av retromarknad, hamburgare, fika, museibesök samt den stora förmånen att få träffa likasinnade.


På väg in mot Älvsbyn, vid rondellen i Norrabyn, mötte vår karavan från Boden upp en lika stor fordonskaravan från Piteå – häftig upplevelse när vi gemensamt rullade in mot Älvsbyn och slutmålet.


Copyright © All Rights Reserved

Nyheter

2020-11-20

Film i ny klubblokal. Läs mer här

2020-11-04

Nytt - Coronaläget. Läs mer här

2020-10-26

Reportage i Land om medlemmar. Läs mer 

2020-10-23

HöstRallyt - kattögerallyt. Läs mer här Pga av rådande Coronasituation i Norrbotten och i Boden har styrelsen fattat beslut om att tillsvidare ställa in våra lördagsträffar. Ett tråkigt men nödvändigt beslut då vi inte vill äventyra våra medlemmars hälsa.

          Mer info kommer senare.