Boden cruising 2019

Nyheter

2021-01-02

Reportage i Bilsport Classic. Läs mer 

2020-12-22

Intervju 2014 med Gunnar. Läs mer

2020-12-16

Reportage i Veteran. Läs mer 

2020-12-14

Nytt - Coronaläget. Läs mer här

2020-11-20

Film i ny klubblokal. Läs mer här

2020-10-26

Reportage i Land. Läs mer 

Copyright © All Rights Reserved

Boden cruising 2019


Tidigt på morgonen var medlemmar på plats för att arrangera det 12:e Boden cruising, sätta upp klubbens tält vid ingången till Kvarnängen, markera var bilarna skulle parkera med mera. Kvällen innan hade ett stort “cirkustält” med mycket möda rests av klubbens medlemmar inför kvällens party.

Rekordstort antal bilar kom under dagen och fyllde Kvarnängen. De kom från alla håll och ville delta, många olika bilmärken och årsmodeller. Det var många som strosade runt för att beundra bilarna efter att de varit på skördemarknaden som pågick samtidigt.

En veritabel succé, och såvitt det går att bedöma, deltagarrekord! Uppskattningsvis deltog ca 600 bilar under dagens festligheter. Upplägget var den traditionella trestegsraketen som Boden Cruising har kommit att förknippas med: Bilutställning på Kvarnängen, Finbilsparad genom innerstan och Rock'n rollparty med livemusik.

I år hade vi glädjen att välkomna tillbaks Kalle Moraeus som både konferencier och musikant, (Kalle var även med 2017). Kalle är en fantastisk ambassadör för vårt arrangemang, och det är inte utan att man blir lite stolt att vara bodensare när man hör hur Kalle uttalar sig när han berättar om Boden Cruising för resten av Sverige.

Ett citat från säker källa: "Boden Cruising? Dä ä ju tamigfan det roooligaste på hela ååååret!" på klingande dalmål. Tack vare samarbetet med Motorentusiasterna i norr har Boden Cruising kunnat bli ett allt stabilare arrangemang för varje år, med bl.a. en kunnig och rutinerad funktionärsstyrka säger Stefan Gunnarsson.

På kvällen var det så dags för party i det stora tältet på Kvarnängen. Med dessa framgångar blickar vi nu framåt och siktar på en fantastisk Boden Cruising och ett fantastiskt fordonsår 2020.

 

 

 Klicka på bilderna nedan blir dom större.